35 yaş cilt bakımında neler var, şöyle bakalım...

  • Makyajınızı hafif tutmak ve mutlaka günün sonunda da temizlemeye dikkat edin.
  • Fondöten gözeneklerinizi dolduran bir makyaj malzemelerinden biridir. Bundan dolayı fondöten yerine de kapatıcı pudra kullanmayı tercih etmeniz doğru olacaktır.
  • Cilt bakımınız için kimyasal malzemelerden uzak tutmaya çalışmalısınız. Hatta makyaj malzemelerini bile kullanmamalısınız. Makyaj malzemelerini güzel gözükmek için kullansanız da bu malzemelerin daha çok zararını göreceğinizi unutmamalısınız.
  • Bu yaşlarda bol bir şekilde su tüketmeniz gerekir. Yeteri kadar uykunuzu almanız gerekir. 35 yaşına kadar gelmiş yetişkin bir bireyin minimum 8 saat uyuması gerekir.
  • 35 yaşında en çok oluşmuş olan kırışıklık, göz altı torbaları, ince çizgiler ve gözaltı morluğu için birden çok sorun karşınıza çıkabilmektedir. Eğer sizlere bahsettiğim 35 yaş cilt bakımını sıralamadaki noktalara dikkat ettiğiniz takdirde cilt problemlerinizin de azaldığını ve giderildiğini göreceksiniz.
  • Unutmamanız gereken şu ki her yaşın cilt bakımı çok farklıdır. Bundan dolayı her yaşta farklı cilt bakımı yapmanız gerekecektir. Ayrıca yöntemlerden birisi de cildin altında yer alan kolajen ısıya maruz kaldığından dolayı harekete geçmektedir ve bundan dolayı da cilt canlanmaya başlamaktadır. Sıcak bölgede değilseniz IPL tedavisiyle kolajenleri uyarıp cildinizi kalınlaştırarak genç bir görünüm kazanmanız mümkün. IPL tedavilerinde 20 günde 1 kez 20 dakikalık seanslar uygulanır. Ciltteki kolajen ısıtılıp kalınlaştırarak genç bir görünüm kazanmaktadır. Her seanstan 3 gün sonra belirtileri görebilirsiniz.