Çanakkale'de bir trajedi yaşandı; sevilen bir öğretmen olan Olcay Dombaycıoğlu'nun ani vefatı, bölgedeki birçok insanı derin bir üzüntüye boğdu. Hüseyin Akif Terzioğlu İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Olcay öğretmen, genç yaşta yaşama veda etti. Öğrencileri tarafından çok sevilen, öğrenci-öğretmen ilişkisinin ötesinde bir bağ kuran Olcay öğretmenin ölüm haberinin duyulmasıyla birlikte, Çanakkale halkı büyük bir hüzne kapıldı.

Olcay öğretmenin cenazesi için bugün öğle namazını müteakiben Yenice ilçesine bağlı Sofular Köyü'nde bir tören düzenlenecek ve sevdikleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. Onun ölümüyle birlikte, sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir dost, bir rehber ve bir örnek insanı kaybetmenin üzüntüsü Çanakkale genelinde hissediliyor.

Çanakkale'de 3 gün nöbet tutacaklar (VİDEO) Çanakkale'de 3 gün nöbet tutacaklar (VİDEO)

Olcay öğretmenin ölümü, sadece ailesi ve öğrencileri için değil, aynı zamanda tüm Çanakkale için büyük bir kayıp olarak nitelendiriliyor. Onun özverili çalışmaları ve sevgi dolu yaklaşımı, her zaman hatırlanacak ve izinden gidenler için bir ilham kaynağı olmaya devam edecek. Olcay öğretmenin vefatına ilişkin İl Milli Eğiti Müdürlüğü başta olmak üzere çok sayda kişi, meslektaşları ve öğrencileri sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda üzüntülerini ifade etti.

Muhabir: Senem Erdem İnal