Çanakkale Lapseki'yi üzen ölüm Çanakkale Lapseki'yi üzen ölüm

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Dolu, yüklenici firma yetkililerinden projelerin son durumu hakkında detaylı bilgi aldı ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşaatın planlanan sürede tamamlanması için özveriyle çalışan tüm ekibe teşekkür eden Kaymakam Dolu, kampüsün ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Modern Eğitim Alanları ve Sosyal Tesisler
Yeni kampüs bölgesinde, öğrencilere hem eğitim hem de sosyal alanlar sunulacak. 200 kişilik öğrenci yurdu, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde modern ve konforlu bir şekilde tasarlandı. 32 derslikli okul ve 24 derslikli iki okul, geniş sınıfları ve teknolojik altyapısıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, yemekhane ve konferans salonu bulunan çok amaçlı bina, öğrencilerin ve öğretmenlerin sosyal ve kültürel etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir alan olacak.

Eğitimde Kalite Artacak
Kampüs alanındaki yeni okullar, Biga ilçesinin eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı ile donatılan sınıflar, öğrencilerin daha verimli ve etkili bir eğitim almasını sağlayacak. Ayrıca, kampüs içerisindeki sosyal tesisler, öğrencilerin ders dışı aktivitelerle sosyal becerilerini geliştirmelerine imkan tanıyacak.
 

Muhabir: Veysel Akın Salkın