Kalkım Ortaokulu'ndaki mezuniyet buluşmasında Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik de katılarak, öğrencilerin bu mutlu gününde yanlarında oldu. Başkan Çelik, mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilere özel hediyeler takdim ederek, cübbelerini elleriyle giydirip onların bu anlamlı günlerini daha da unutulmaz kıldı. Hediyelerini alan öğrenciler, Başkan Çelik’e teşekkürlerini iletti ve sevinçlerini paylaştı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Türkiye’nin en genç belediye başkanı olma ünvanını kazanan, kendisi de Kalkım Ortaokulu mezunu olan Belediye Başkanı Zeynep Çelik, öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi. Eğitimin önemine vurgu yaparak, "gençlere geleceğin mimarları olduğunu hatırlattı. Hepsinin başarılı bireyler olacağına yürekten inandığını ifade ederek, gelecek yıllarda da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaların sürdüreceklerine inandığını vurguladı. Başkan Çelik’in bu sözleri, öğrencilere moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Yapay zeka hangi meslekleri devralacak, hangileri önemini koruyacak Yapay zeka hangi meslekleri devralacak, hangileri önemini koruyacak

Kalkım Ortaokulu Müdürü ve öğretmenleri de Başkan Çelik’e bu özel günden yanlarında oldukları ve destekleri için teşekkür etti.

Editör: Boğaz Gazetesi