Programa Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, siyasi partilerden temsilciler, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, bir araya gelen isimler birlikte unutulmaz bir gece yaşadılar. Program, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı, ardından Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin'in anlamlı konuşmasıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin şunları söyledi ‘’Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayelerinde ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde,  Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve İstanbul Üsküdar Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu Musiki bölümü öğrencileri tarafından Musiki korosu konserine hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesinde ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesindeki organizasyonun detaylarını paylaştı.

Musiki Korosu Konserine Büyük İlgi

İstanbul Üsküdar Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu Musiki bölümü öğrencileri tarafından oluşturulan musiki korosu, gecenin en dikkat çeken performanslarından birini sergiledi. Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu özel konser, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Haber: Senem Erdem İnal



 


 


Kaynak: Boğaz Gazetesi