Kolin Otel Genel Müdürü Halil Ertan, Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Öznur Benderlioğlu Doğangün ve beraberindeki heyet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal’in de hazır bulunduğu ziyarette, Kolin Otel ve Çanakkale Lions Kulübü iş birliği ile Cumhuriyetin 100. Yılına ithafen ÇOMÜ’lü 100 öğrenciye bir aylık yemek bursu çeki Rektör Erenoğlu’na teslim edildi.

Lions Kulübü Başkanı Öznur Benderlioğlu Doğangün yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversiteli 100 kız öğrencimize yemek bursu sağlayarak eğitim hayatlarına katkı sunmak istedik. Kolin Otel ile ortaklaşa düzenlediğimiz Hakan  Aysev 100. Yıl Konserinin  katılımcıları ile ortak bir anıya imza atmaktan onur duyduk. Konserimiz yas sebebiyle Aralık ayına ertelendi ama burslarımız Kasım ayından itibaren çocuklarımıza ulaşacak. Eğitim desteğimizi ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’na takdim ederken Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar mottosuyla genç kızlarımızı eğitim hayatlarında desteklemeye devam edeceğimizi belirttik. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber Merkezi