Çanakkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, heyecan dolu bir final maçı ile sona erdi.
 
Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, sadece sporun ve rekabetin bir yansıması olmanın ötesinde, çalışanlar arasındaki dayanışma ve işbirliğini pekiştiren bir etkinlik olarak her yıl büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İlk kez 2019 yılında düzenlenen ve her yıl daha da renklenen futbol turnuvası, bu yıl 4. kez düzenlendi. Çalışanların stres atabileceği, bir araya gelebileceği ve eğlenebileceği bu turnuva, belediye personelinin daha sağlam bir ekip olarak çalışmalarını teşvik ediyor. Turnuvanın final maçı, Zabıta Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü arasında gerçekleşti. Karşılaşma normal süresi ve uzatmaları berabere tamamlandığı için maç penaltılara kaldı. Penaltı vuruşları sonucunda rakibi Zabıta Müdürlüğü'nü eleyen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu.
 
Ödül Töreniyle Taçlandırıldı
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, turnuvayı ilk üç sırada tamamlayan takımlara ödülleri takdim edildi. Turnuvada emek verenler, hatıra fotoğrafı çekerek bu unutulmaz anları ölümsüzleştirildi.
 
Haber: Veysel Akın Salkın