Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin düzenlediği mezuniyet töreni, öğrencilerin akademik başarılarını kutlamak ve ailelerinin de heyecanına ortak olmak için yapıldı.

Törene, Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Ziraat Mühendisleri Odası ve Ziraat Odalarının Başkanları, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ziraat Fakültesi akademik ve idari personeli, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve ardından Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Rektör Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ve Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Ardından bölüm öğrencilerine başarı belgeleri takdim edilmesiyle devam etti. Tören öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla son buldu.
 
Haber: Veysel Akın Salkın