Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni,TROİA Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler, Fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. Fabrika Müdürü Mertcan Sinik, TATLAN firmasından Bahar Yurt, ENV & GEMAR şirket müdürü Nuri Kayabaş, Çanakkale Kadastro Müdürü Vedat Şahinoğlu, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Müdürü Başar Bulut, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Genel Müdürü Mustafa Tanrıverdi, İnşaat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Atilla Öztürk ile Oda Sekreter Üyesi İrem Şenlik tarafından mezun öğrencilere hediye takdimi yapıldı.

Misafirlere helva ikramı ile başlayan törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fakülte mezunları adına Fakülte Birincisi Gülben Kavuncu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga Beklerve Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu konuşma yaptılar. Dereceye giren mezunların takdimi ve yaş kütüğüne plaket çakımı ile devam eden törende, Fakülte bölümlerinden mezun olan öğrencilerin takdimi ve yemin töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni kep atılmasının ardından sona erdi.

Haber Merkezi