Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, 2022-2023 dönemini gerçekleştirdiği yılsonu buluşmaları Ritim Grupları'nın dinletisi ile sonlandırdı.

Çocuk Kültür Evi'nde üç ayrı günde gerçekleşen buluşmalar kapsamında daha önce Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi, Bireysel Çalgı Programları, Çocuk ve ile Gençlik Orkestrası dönem sonu müzik dinletileri; son buluşmada ise Bireysel Çalgı Programları ve Ritim Grupları'nın müzik dinletisi yer aldı. lk olarak eğitmenleri Can Emre Akay, İlke Karol ve Kaan Kemal Şengör ile çalışmalarını sürdüren bireysel çalgı atölyesi katılımcısı çocukların sahne aldığı buluşmanın sunuculuğunu Çocuk Kültür Evi müzik eğitmeni İlke Karol gerçekleştirdi. Ardından Çocuk Kültür Evi Ritim Grupları'nın sahne aldığı buluşmada, eğitmenleri Bülent Genç ve Serkan Gündüz rehberliğinde hazırlandıkları parçaları vurma çalgılarla seslendiren genç müzisyenler izleyicilere keyifli bir repertuar sundu.

Buluşmada yer alan çocukların ailelerinin yanı sıra Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun'nun ve Fen İşleri Müdürü Hakan İnci'nin de katılım gösterdiği buluşma, çocuklara ve öğretmenlere çiçek takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Kaynak: Haber Merkezi