Çanakkale Belediyesi tarafından gençleri sanata yönlendirmek ve kendilerine olan güvenlerini arttırmaya destek olmak amacı ile uzun yıllardır düzenlediği Liselerarası Popüler Müzik Yarışması'nın 17.'si yapılacak.

Birçok okulun öğrencilerinin katılacağı Liselerarası Popüler Müzik Yarışmasında coşkulu saatler yaşanacak. 3 Haziran Cumartesi günü 17. Liselerarası Popüler Müzik Yarışması Özgürlük Parkı’nda gerçekleşecek. 17. Liselerarası Popüler Müzik Yarışmasına şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Evrencan Gündüz konuk olacak. Sanatçı 20.30’da performansıyla Çanakkale’li müzikseverler ile buluşacak.
 
EVRENCAN GÜNDÜZ KİMDİR?
Evrencan Gündüz 2 Şubat 1996 tarihinde Kadıköy, İstanbul'da dünyaya geldi. Dikkat çeken isim Türk şarkıcı ve şarkı sözü yazarıdır. İlköğretimdeyken koro ve tiyatrolarda görev alan Evrencan Gündüz, 4. Sınıftayken, kardeşi ile birlikte piyano derslerine başladı ve iki yıl boyunca derslere düzenli olarak katıldı. Ortaokulda iken okul korosu ve orkestralarda ve öğretmenleri ile birlikte çeşitli festivallerde görev aldı.
 
Haber: Senem Erdem İnal