Çanakkale Kara Savaşları'nın 108. yıldönümü kapsamında 24-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikler sonrası Teşekkür Resepsiyonu düzenlendi.
 
Avustralya ve Yeni Zelanda başta olmak üzere Çanakkale Savaşları'na katılan ülkelerin 24-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen törenlerine ev sahipliği yapan Çanakkale'de 108. Yıl etkinlikleri, düzenlenen Teşekkür Resepsiyonu ile son buldu. Kent protokolünün, törenlere katılan ülke temsilcilerinin ve çok sayıda davetlinin yer aldığı resepsiyona Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat da katıldı.
 
Etkinlikte birer konuşma yapan Avustralya Çanakkale Konsolosu Harry Hall ve Yeni Zelanda Büyükelçi Yardımcısı Nicole Slight, Çanakkale Kara Savaşları'nın 108. Yıl törenlerinde gösterilen ev sahipliği ve misafirperverlikten dolayı işbirliği yapılan tüm kurum ve yetkililere teşekkür ederken, oldukça başarılı etkinliklere imza atıldığını da belirttiler. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir de Çanakkale'nin ülkenin en önemli törenlerinden birine ev sahipliği yaptığının altını çizerek, katkı sunan tüm kurum ve yetkililere teşekkürlerini iletti.
 
Teşekkür resepsiyonu, sohbet ortamında sona erdi.