Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ), Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Tülay Güzel, Mühendislik Fakültesi, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Necati Kaya, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Çevre Teknolojisi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Sibel Menteşe ve Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Fatih Kahrıman Profesör kadrosuna atandılar.
 
Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Lokman Koral, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ersen Karakılıç, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Pınar Mutlu, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Canan Öykü Dönmez Kara, Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Anestezi Programı’ndan Doç. Dr. Hayal Çobanoğlu, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Ormancılık Bölümü, Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı’ndan Doç. Dr. Ümit Acar, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Sosyal Politika ve Sosyal Güvenlik Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. İlknur Karaaslan, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Televizyon Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Kemal Cem Baykal, İlahiyat Fakültesi, Temel İslam Bilimleri Bölümü, Tefsir Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ferihan Özmen, Çan Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı’ndan Doç. Dr. Doğukan Taşer, Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Entomoloji Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Çiğdem Gözel, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Berfu Kızılaslan Tuncer, Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Pınar Yıldız ve Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü  Kimya Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Tamer Yıldırım Doçent kadrosuna atandılar.
 
Öğretim Üyelerine Senato Salonunda, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat tarafından cübbe giydirildi ve üniversite rozeti takıldı.
 
Haber Merkezi