Bayram tatili öncesi, son mesai gününde personeliyle buluşan Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, “Özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinize teşekkür ederim.” dedi.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma programında tüm çalışanların tek tek bayramlaşan Başkan Özacar, kendilerine aileleriyle birlikte mutlu bayramlar diledi.
Başkan Özacar personeline hitaben yaptığı konuşmada “Ramazan ayını geride bıraktık ve Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Bayramın ardından yine hep birlikte ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. O nedenle sizlerin bayram tatilini stresten uzak geçirmenizi, tatil dönüşü belediyeye zinde ve dinç olarak gelmenizi arzu ediyorum.Sizlerle birlikte yedi yıldır önemli çalışmalara imza attık. Yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Başkan Özacar, ana hizmet binasında düzenlenen programının ardından Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik Müdürlüğü’nde çalışan personelle bayramlaşarak, gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür etti.
Başkan Özacar, buradaki buluşmada da Gelibolu’da el ele vererek gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaların devam etmesini gerektiğini vurgulayarak, “Hepinize sağlık sıhhat ve mutlulukla nice bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.
Bayramlaşma programına belediye meclis üyeleri de katıldı.
 


Kaynak: Haber Merkezi