Çanakkale kent genelinde hafta içi ile birlikte yer yer sağanak etkili olacak.Çanakkale merkezde mevsim normallerinde süren hava sıcaklıklarının değişmemesiyle birlikte hafta içi yağmur bekleniyor. Bu kapsamda Meteoroliji 2. Bölge Müdürlüğünden alırnan bilgilere göre, Çanakkale merkezde yer yer sağanakyağış kent genelinde etkisini gösterecek. Çanakkale merkezde etkisini gösterecek yer yer sağanak yağış 29 Mayıs Çarşamba gününden itibaren kent genelinde başlayacağı bildirildi. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden tarafındna yapılan tahmine göre, yer yer sağanak Çanakkale genelinde 30 Mayıs Perşembe gününe kadar süreceği bildirildi. Hava sıcaklığı ise Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünün 5 günlük hava tahmini bilglerine göre Çanakkale'de en düşük 14 derece en yüksek ise 27 derece olacak.

Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu? Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu?

Çanakkale'nin İlçelerinde Hava Durumu
 Çanakkale merkezde yer yer sağanak yağış etkisini gösterecekken bazı ilçelerde de durum aynı şekilde sürecek.  Meteorologi 2. Bölge Müdürlüğünün bilgilerine göre, 29 Mayıs Çarşamba günü Biga, Lapseki, Çan ve Yenice'de yer yer sağanak yağış etkisini gösterecek. 30 Mayıs Perşembe gününe kadar sürecek olan yer yer sağanak yağış ile birlikte hava sıcaklıkları en düşük 11 derece, en yüksek ise 29 derece olacak.

Durum1Duurm2

Muhabir: Veysel Akın Salkın