Vücut kitle indeksi çok düşük veya yüksek olan kadınlarda adet gecikmesi görülebilir Vücut kitle indeksi çok düşük veya yüksek olan kadınlarda adet gecikmesi görülebilir

Çanakkale, sağlık hizmetlerindeki güçlü kadrosuna bir yenilik daha ekliyor. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde, deneyimli bir Dermatoloji Uzmanı olan Dr. Hazal Sönmezler Selek, artık hastalarına hizmet vermek için görevine başladı.

Dr. Hazal Sönmezler Selek, 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden başarıyla mezun oldu ve ardından 2019 yılında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Deri ve Zührevi Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Bu yeni katılım, Çanakkale'deki sağlık hizmetlerinin daha da güçlenmesine ve çeşitlenmesine olanak sağlayacak. Dr. Sönmezler Selek'in uzmanlığı ve deneyimi, hastanenin dermatoloji alanındaki hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım olacak.

Hastane yetkilileri, Dr. Sönmezler Selek'in göreve başlamasıyla ilgili olarak, "Dermatoloji Uzmanı olarak göreve başlayan hekimimize yeni görevinde başarılar dileriz" şeklinde açıklamada bulundu.

Çanakkale'deki sağlık kadrolarının güçlenmesi, bölgedeki hastalar için daha erişilebilir ve kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulmasını sağlayacak. 

Muhabir: Senem Erdem İnal