Edinilen bilgiye göre, evinde rahatsızlanarak nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Ayhan için Gelibolu ilçesi Gazi Süleyman Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Çanakkale’yi kahreden vefat haberi!
Çanakkale’yi kahreden vefat haberi!
İçeriği Görüntüle

Cenaze törenine Vali Doç Dr. Ömer Toraman, Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özeren, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Kamil Soyuak, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile ailesi yakınları ve çok sayıda Gelibolulu katıldı.

Evli ve 3 çocuk babası 71 yaşındaki Yükselen naaşı, Gazi Süleyman Paşa Camisi’nde ikindi namazının ardından Alaeddin Kalfa Mezarlığı’na defnedildi. Vali Toraman ve protokol üyeleri, merhumun Kıbrıs gazisinin ailesine taziyelerini ileterek Ayhan Yükselen’e Allah’tan rahmet diledi.

Muhabir: Murat Yüksel