Mayıs ayının son haftasına girilirken Çanakkale’de sıcaklıklar yükselmeye başladı. Meteoroloji ise yeni hafta tahminlerinde sıcaklıkların daha da artacağı yönündeki beklentilerine raporlarına yansıttı.

Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu? Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu?

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, 27 Mayıs Pazartesi ile 31 Mayıs Cuma günlerini kapsayan 5 günlük hava tahminlerini kısa bir süre önce yayınladı. Beklentilere göre; önümüzdeki 5 günlük süre içerisinde Çanakkale’de yağmur yok. Hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklıklar yükselişe geçecek. Yani kent, yaz havasını iyiden iyiye hissetmeye başlayacak.

Yarın (27 Mayıs Pazartesi) sıcaklıklar en düşük 14, en yüksek ise 24 derece olacak. Salı gününden itibaren birer derece artacak devam edecek sıcaklıların 31 Mayıs Cuma günü özellikle Bayramiç ve Lapseki ilçelerinde 30 dereceye ulaşacak. Biga, Çan ve Yenice’de 29, kent merkezinde ise 26 dereceler civarında olması tahmin ediliyor.

Muhabir: Senem Erdem İnal