Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mersin İli'ne atanacak olan Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, görev süresinin sona ermesi nedeniyle Çanakkale'de duygusal bir veda yemeği ile uğurlandı.

Erdem Karadağ'ın veda yemeği, samimi bir ortamda geçti ve katılımcılar hem duygusal hem de keyifli anlar yaşadı. Kolin Otel'de düzenlenen veda yemeğine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Ercan Oran, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, birçok kurum müdürü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli katıldı. Vali İlhami Aktaş, veda yemeği sırasında yaptığı konuşmada, Erdem Karadağ'ın Çanakkale'deki çalışmaları ve gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür ederek, başarı belgesini takdim etti. Vali Aktaş, yeni görev yerinde de Karadağ'a başarılar diledi.

Çanakkale'nin sevilen ve saygı gören Karadağ, yeni görev yerinde de başarılarının devamını dileyen dostları ve meslektaşları tarafından uğurlandı.

Editör: Boğaz Gazetesi