Çok da gerekli olmayan bir şey şu şeker.

Çok da gerekli olmayan bir şey şu şeker. Hayatımızdan olabildiğince çıkartmamız gerekiyor. Bununla ilgili yeşilist.com sitesinde harika tüyolar buldum ve bunu hemen sizle paylaşmak istedim. 


Mosley’e göre şekersiz beslenmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak tüyolar şöyle:
#1 Tam yağlı besinleri tercih edin
Her zaman tam yağlı gıdaları seçin. Düşük yağ oranı, genellikle tüm yararlı içeriklerin çıkarıldığı, şeker ve katkı maddeleri ile değiştirildiği anlamına gelir. Tam yağlı ürünler daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar ve şekersiz bir diyet için mükemmeldir.
#2 Bol su için
Alkolsüz içecekler ve meyve suları bol miktarda şeker içerir. Gerektiği kadar su tüketemiyorsanız suyunuza limon ve salatalık ekleyin ve soda için.
#3 Gıda etiketlerini okuyun
Birçok gizli şeker kaynağı vardır ve ne kadar şeker tükettiğinizi görmek için etiketi kontrol etmek önemlidir. Şekersiz bir diyette neleri yiyemediğinize şaşırabilirsiniz, ekmek gibi temel gıda ürünlerinde bile genellikle şeker bulunur.
#4 Kendi yemeğinizi yapın
Ancak yemeğinizi kendiniz pişirirseniz, şeker tüketmediğinizden tamamen emin olabilirsiniz. Yoğun bir günün sonunda yemek yapmaya üşenip hazır gıdalara yönelmemek için bol miktarda yemek pişirip porsiyonlara ayırarak buzlukta saklamanızı öneririz.