Çocuklarımız için bu yaz biraz sıkıcı oldu değil mi?

Çocuklarımız için bu yaz biraz sıkıcı oldu değil mi? Dışarı çıkaramıyoruz korona var, çıkarsak oraya elleme demekten yoruluyoruz. Onlara da anlatamıyoruz ki durumun ciddiyetini... 
Ama olsun biraz daha sabır...
Tam da bu noktada onları evde tutabilmek için önerilerle karşısınızdayım...
Benim bile izlemekten zevk aldığım bu filmleri çocuklarınıza izletebilirsiniz. 


Karlar Ülkesi (Frozen)
Her çocuğu büyülemiş bu filmi listemize eklememek olmazdı. Kristen Bell ile Idina Menzel tarafından seslendirilen Anna ve Elsa, birbirinin zıttı iki kız kardeştir. Elsa, herkesi ve her şeyi buza çevirmekle lanetlenmiş bir karlar kraliçesidir. O tüm dünyadan kendini saklarken,  cana yakın kız kardeşi Anna ise yeni insanlarla tanışmayı ve dışarıya çoğunlukla kapalı olan krallıkları Arendelle’in kapısını insanlara açmayı arzular. Elsa, Arendelle’i dondurduktan sonra dağlara kaçar. Anna, kardan adam Olaf, dağcı Kristoff ve sevimli bir ren geyiğinden oluşan ilginç ve sadık bir ekiple kardeşinin peşinden gider. Şimdiden uyarıyoruz, filmdeki her şarkı aklınıza kazınacak.
5 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için.

Kubo ve Sihirli Telleri (Kubo and the Two Strings)
İntikam isteyen bir ruh, küçük Kubo’nun peşindedir. Bundan kaçmaya çalışırken Kubo, Maymun ve Böcek ile tanışır. Birlikte, Kubo’nun geçmişine ait sırların gizemini çözmesine yardım ederler ve samuray babasının gerçek hikayesini ortaya çıkarırlar. Macera boyunca, canavarlar ve ruhlarla savaşırken sihirli iki tele sahip enstrümanını kullanması gerekecektir.
9 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için.

Neşeli Ayaklar (Happy Feet)
Mumble, Antarktika’da güzel bir hayata sahip genç bir imparator penguendir, ancak bir sorunu vardır. Diğer tüm penguenler güzel sesleriyle şarkı söyleyip kendilerine eş bulabiliyorken, Mumble bir türlü doğru tonu tutturamaz. Burada devreye “neşeli ayaklar”ı girer. Çocuklar, onu sevilmeye ve kabul edilmeye giden yolda dans ederken izlemeye bayılacaklar.  
5 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için.