Geçtiğimiz gün Youtube kanallarını sıralayacağım demiştim.

Geçtiğimiz gün Youtube kanallarını sıralayacağım demiştim. Tabi ki de birçok alternatif var ama ben kendi ilgi alanıma göre bir değerlendirme yaptım.
Beni takip edenler de bu kanallardan yararlanabilsinler diye, ben kendi seçkimi sizlerle paylaşmak isterim.
Özellikle anneler için bence çok uygun kanallar var.Çok öğretici, yenilikçi. 

1.Anneee TV
Ceyda Düvenci’nin ikinci hamilelik yolculuğunu Uzman Anne-Bebek Hemşiresi Ayşe Öner rehberliğinde birlikte hafta hafta yaşanılan, tüm soruların çeşitli uzmanlarla cevaplandığı bir kanal bu.Özellikle hamileler için çok bilgi kaynağı. 

2.İki Anne Bir Mutfak
Seda Şamlı Luş ve Defne Tokay Batur, ek gıdaya geçiş sürecini, bebek beslenmesi konusundaki altın kuralları, ek gıdaya geçiş sürecinde kullanabileceğiniz bebek yemek tarifleri paylaşıyorlar. Ayrıca 6 aylık, 7 aylık, 8 aylık, 9 aylık – 1 yaş ve daha büyük bebekler için uygulanabilir bebek menüleri, bebek çorbaları, bebekler için kahvaltı karışımları gibi bir çok yeni konuyu da ele alıyor ve onları aktarıyorlar. 

3. İdil Yazar
Biraz da yemek tarifi ise istediğiniz bu kadını mutlaka takip edebilirsiniz. Tarifleri o kadar güzel ki yavaş yavaş denemeye başlayacağım. Ayrıca o kadar açık anlatıyor ve samimi ki çok tatlı bir programa dönüşüyor.