Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Ayvacık İmam Hatip Lisesi ve Çankaya İlkokulu’nu ziyaret etti. Memiş ziyaretlerin ardından Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Memiş Ayvacık İmam Hatip Lisesinde
İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Ayvacık Millî Eğitim Müdürü Tayfun Aksoy ve Şube Müdürü Kahraman Şık ile birlikte Ayvacık İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Bünyesinde ortaokul da barındıran okulun 8.sınıflarını gezen Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul yöneticileri ve öğretmenler ile toplantı yaparak yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

Çankaya İlkokuluna ziyaret
İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Ayvacık Millî Eğitim Müdürü Tayfun Aksoy ve Şube Müdürü Kahraman Şık ile birlikte Ayvacık Çankaya İlkokulunu ziyaret etti. Sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul yöneticileri ve öğretmenler ile toplantı yaparak yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

Başkan Şahine’e teşekkür ziyareti
İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş Ayvacık Belediye Başkanı Murat Ünal Şahin’i Makamında Ziyaret Etti.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük ile birlikte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’i makamında ziyaret eden  İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Sada” Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Çanakkale’de gerçekleştirilen finaline yaptıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’e plaket vererek teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi