Oyunlar arasında yer alan "Nasreddin Hoca ile Karagöz Hacivat ve Heidi" isimli performanslar, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler, 9 günlük tatil sürecinde Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunları ile keyifli anlar yaşadılar. Oyunlar arasında öne çıkan "Nasreddin Hoca ile Karagöz Hacivat ve Heidi" isimli performanslar, çocuklara eğlenceli bir tatil hediyesi sunarken, aynı zamanda eğitici mesajlar içerdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde Unutulmaz Anlar

Oyunlar, Gelibolu Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Öğrenciler, tatilin keyfini çıkarmadan önce bu özel etkinlikte bulunarak hem eğlendiler hem de eğitici içeriklerle buluştular. Gelibolu Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, öğrencilere tatilin keyifli ve öğretici geçmesi için güzel bir fırsat sunarken, aynı zamanda kültürel etkinliklere olan ilgiyi artırmaya yönelik bir adım oldu. Oyunlara katılarak öğrencilerin tatil heyecanına ortak olan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar “İlk ara tatile çıkan öğrencilerimize küçük bir hediye olarak sunduğumuz Nasreddin Hoca ile Karagöz Hacivat ve Heidi isimli iki oyunla AKM’yi hafta sonu minik yavrularımıza tahsis ettik. Bugün ve yarın toplam altı seansla gösterime girecek müzikli danslı oyunlarımız için iyi seyirler, iyi eğlenceler sevgili çocuklar” dedi.

Haber: Senem Erdem İnal