Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gül Apaydın, Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gül Apaydın, hastalarını Türkiye’nin en yaygın sağlık grubunun bir parçası olan Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde tedavi edecek olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “Böylesine güzel bir şehirde olmak ve hastalarımı Medical Park Çanakkale Hastanesi çatısı altında tedavi edecek olmak benim için çok büyük mutluluk kaynağı” dedi.

Medical Park Çanakkale Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özkan Özger ise Op. Dr. Gül Apaydın’ın alanında başarılı ve özverili bir hekim olduğunu belirterek, kendisini hastanelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

2014 yılından itibaren genel cerrahi uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Apaydın’ın tıbbi ilgi alanları arasında safra kesesi taşları, hemoroit, mide balonu, meme hastalıkları, tiroit, guatr, mide hastalıkları, kolorektal kanser (kalın bağırsak kanseri), fıtık, kıl dönmesi, mide kanseri, kolon kanseri, anal fissür, perianal fistüller, anal apse, laparoskopik fıtık ve obezite cerrahisi bulunmaktadır.

Haber Merkezi