Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.
 
Deniz Polis Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Çanakkale İli Merkez İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Ferhat Güvel, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai Başaran, Ezine OSB Müdürü Alper Altınok, Teknopark Müdürü Erkan Bil, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, MÜSİAD Temsilcisi Şerif Mutlu, KOSGEB Temsilcisi Sedat Akay, ÇOMÜ Temsilcisi Servet Koyuncu ve TSE Temsilcisi Sema Sandal katıldı.
 
Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulunun faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda; Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel tarafından 2021-2023 İl Sanayi ve Teknoloji Çalışma Planına ilişkin hazırlıklar hakkında katılımcılara bilgi verildi. GMKA İl Koordinatörü Recai Başaran ve KOSGEB Temsilcisi Sedat Akay tarafından ulusal ve uluslararası teşvik ve destekler ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. Toplantı, kamu-üniversite-sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi için ilgili kurumların iş birliği içerisinde yapacakları çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi