Gündem

Tonka, TRT Radyo-1'e konuk oluyor

Çanakkale Çevre ve Doğa Federasyonu Başkanı ve Kent Konseyi Çevre Meclisi Başkanı Bünyamin Nami Tonka, TRT Radyo-1'de yayınlanacak ‘Toplum Çevre İnsan’ programına konuğu olacak. 

Tonka, 14 Mayıs  Cumartesi günü saat 22:00'da TRT Radyo-1'de yayınlanacak olan, sunuculuğunu Harun Yöndem'in; yapımcılığını  Ebru Karakaya'nın yaptığı  ‘Toplum Çevre İnsan’ programında, 1915 Çanakkale Köprüsü, çevre ve Çanakkale konularında anlatımlarda bulunacak. 
 
Tonka, programa ilişkin yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi; “Çevre-Toplum-İnsan; Türkiye'de hem televizyonlarda hem de radyolarda birçok program seyredip dinliyoruz. Ancak, çevre üzerine sürekli bir program yok! Sadece TRT Radyo-1 'de her cumartesi günü saat 22:00'da, Sayın Harun Yöndem' in hazırlayıp sunduğu ve program yapımcılığını Sayın Ebru Karakaya'nın yaptığı bir program bu konuda tek program. Konukları Türkiye'nin önde gelen bilim insanları, sanatçıları ve kanaat önderleri. Ben, tesadüfen bu programdan haberdar oldum. Hemen hemen tüm programlarını takip ettim. Notlar aldım. Bilgi verici ve düşündürücü bir program. Bu hafta Cumartesi Günü, bu programın konuğu benim. Sayın Harun Yöndem'e ve Sayın Ebru Karakaya'ya çok teşekkür ederim. Çanakkale’de çevre meseleleri, yeni köprümüz ve Çanakkale Tarihi ile Türkiye'de çevreci faaliyetler üzerine görüşlerimizi aktardık. 14 Mayıs 2022, Cumartesi günü saat 22:00'da TRT Radyo-1'de yayınlanacak programı dinlemenizi salık veririm. Görüşmek dileğiyle sağlıklı, huzurlu günler dilerim.”
 
Gülçin AKIN