Gündem

Vali Tavlı gazetecilerle bir araya geldi

Vali Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kentte görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kentte görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kahvaltı programına Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, medya patronları ve basın mensupları katıldı.
 
Kahvaltı programında gazetecilerin gününü kutlayan Vali Tavlı, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Tavlı, “2020 yılında hep birlikte hayırlı seneler olmasını temenni ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Sevdiklerinizle 2020 yılında sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum. 2019 yılını sizlerle birlikte verimli bir yıl olarak tamamladık. 2018 Troya Yılı’nda sizlerle birlikte başlattığımız çalışmalar, Troya Müzesi ile ilgili olsun, altyapı-üstyapı çalışmaları ile ilgili olsun sizlerin büyük katkıları oldu. Sizlerin katkılarıyla Troya Yılı’nın bereketi 2019 yılına, 2020 yılına ulaştı. Hep birlikte yapılan çalışmalarda emeğiniz var. Huzurlarınızda sizlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı ifade ediyorum, teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kahvaltının ardından program toplu fotoğraf çekimi ile ve kahve ikramı ile devam etti. Basın mensupları ile sohbet eden Vali Tavlı ve basın mensupları, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN