Gündem

Denizci öğrenciler Çanakkale Limanı’nı ziyaret etti

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Mesleki Teknik Eğitim Gezisi kapsamında Bulgaristan ve Romanya’dan sonra Çanakkale Limanı’nı ziyaret ettiler.

Deniz Albay Erol Küçük Komutasındaki Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencileri, gezi programı dâhilinde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk programı düzenledi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Atatürk anıtına çelenk bırakarak sona erdi.
 
Deniz Albay Erol Küçük Komutasında TCG Osmangazi ve TCG Cezayirli Hasanpaşa Gemilerinden 506 öğrenci katılımıyla gerçekleşen gezide öğrenciler Çanakkale’deki tarihi yerleri de gezdi.
Mesleki Teknik Eğitim Gezisi kapsamında düzenledikleri gezide Çanakkale Limanı’nı ziyaret eden öğrenciler, gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerini sahada geliştirmek, liman ziyaretleri ile görgülerini artırmak ve temsil yeteneklerini geliştirmek maksadıyla buradaki yetkililerden bilgi aldılar.
 
Muammer KÜÇÜKKÖSEOĞLU