Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisi altında bulunuyor. Özellikle Lapseki sahil bölgesindeki şiddetli rüzgar, ağaçların yıkılmasına neden oldu.

Lapseki ile Gelibolu arasında çalışan GESTAŞ'a ait arabalı vapurun yolunu kullandığı yolun kenarındaki bir ağacın dalının kırılması sonucu, yol kısa sürede trafiğe kapatıldı. Bu durum, araçların vapura gitmesini engelledi.

Lapseki Belediyesi Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Lapseki Belediyesi ekipleri, oluşan soruna hızla müdahale etmek için olay yerine geldi. Kepçe yardımıyla yol açıldı ve trafiğin normale dönmesi sağlandı. Yaşanan olayla alakalı açıklama yapan Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak bu yüzden sürekli ilçenin her alanını gezen ekiplerimiz yol, mahalle ve cadde kenarlarında kırılan ağaç dallarını topluyorlar ekiplerimiz 7/24 çalışacaklar. Ayrıca bu gece rüzgar şiddetini arttıracağı ve şiddetli yağmur yağışının beklendiğinden vatandaşlarımıza uyarılar yapıyoruz. Her hangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda vatandaşlarımız belediye ekiplerini aramaları yeterli” diye konuştu.

Haber: Veysel Akın Salkın