AK Parti İlçe Teşkilatı ve Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz İtfaiye Merkezi'nde bir araya gelerek İtfaiye haftasını kutladılar.
 
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucu ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birol Günal, Lapseki Belediyesi İtfaiye Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirerek itfaiye personelinin haftasını kutladılar. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, kahraman itfaiye personelinin haftasını kutlamak ve onların özverili çalışmalarını takdir etmek amacıyla bu anlamlı ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, itfaiye personeline teşekkür ederek, güvenliğin ve halkın refahının korunmasında kritik bir rol oynadıklarını ifade etti.
 
Teşkilat temsilcileri, itfaiye personeli ile yakından tanışarak çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
İtfaiye Merkezi'ndeki etkinlikte, itfaiye personeli, zorlu görevlerindeki başarıları ve risk altındaki durumlarda sergiledikleri cesaretleri hakkında bilgi verdi.
 
AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucu ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birol Günal da itfaiye personelinin haftasını kutlamak ve onların özverili çalışmalarını selamlamak için Başkan Yılmaz'a eşlik ettiler.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak