Kepez Sahili, yaz aylarında binlerce kişinin uğrak noktası olurken, havaların soğumasıyla birlikte temizlik ihtiyacı doğdu.
 
Bu noktada, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve bir sosyal sorumluluk etkinliği olarak başlatılan 'Mavi Sahil Vizyonu' projesi devreye girdi. Merhaba Arrina Gençlik Topluluğu gönüllüleri, Kepez Sahili'nde özverili bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gönüllüler, sahil boyunca rastgele atılan çöplerin çevre kirliliğine neden olduğuna dikkat çekmek amacıyla bu önemli göreve soyundular. Kepez Sahili'nin temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşması için ellerinden geleni yapan gençler, bilinçsizce atılan çöpleri toplayarak sahili yeniden güzel bir hale getirdi.
 
Merhaba Arrina Gençlik Topluluğu'nun bu örnek davranışı, çevre ve doğa sevgisinin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Gençlerin, çevre kirliliğine karşı duyarlılık göstererek böylesine anlamlı bir etkinliğe katılması, topluma örnek oluyor. Gençlerin yaptığı çalışmaya teşekkür eden Kepez Belediyesinden yapılan açıklamada "Güzel davranışlarıyla herkese örnek olan Merhaba Arrina Gençlik Topluluğu, Kepez Sahil'de 'Mavi Sahil Vizyonu' etkinliği kapsamında sahil temizliği yaptılar. Bu anlamlı farkındalık çalışmasından dolayı kendilerini canı gönülden tebrik ederiz" ifadelerine yer verildi.
 
Haber: Senem Erdem İnal