Çan'da 21-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenen İda Koyun ve Keçi Panayırı'nda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü, süt ve mandıra işletmelerine verilen destekler hakkında üreticilere bilgi verdi.
 
Tarım ve hayvancılık gibi kırsal alandaki yatırımları desteklemeyi amaçlayan TKDK, kırsal projelerin hayata geçmesine önemli katkılar sağlıyor. Özellikle makine ve ekipman alımı gibi alanlarda üreticilere destek veren TKDK, tarım, turizm, ve yenilenebilir enerji gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteriyor. Çanakkale İl Koordinatörlüğü, İda Koyun ve Keçi Panayırı'nda TKDK tarafından hayata geçirilen projeleri ve destekleri tanıtmak amacıyla etkinlikte yer aldı. Üreticilere, süt ve mandıra işletmelerine yönelik sağlanan destekler hakkında bilgiler sunuldu.
 
Panayıra katılan üreticilere, TKDK standında işletmelerini geliştirmeleri durumunda alabilecekleri desteklerle ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. Bu yıl ikinci kez düzenlenen panayırda, potansiyel başvuru sahipleri, çiftçiler ve yetiştiriciler TKDK desteklerini yakından tanıma fırsatı buldular.
 
 Haber: Veysel Akın Salkın