Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Karabiga'daki öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.
 
Başkan Elbi, öğrencilere kırtasiye malzemelerini içeren hediyeler dağıtarak yeni eğitim yılının başlamasını coşkuyla kutladı. Karabiga Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu'nda derslerin başlamasıyla birlikte Belediye Başkanı Ahmet Elbi, okulu ziyaret etti. Öğrencilerin ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıfları ziyaret eden Başkan Elbi, her öğrenci için özel olarak hazırlanan kırtasiye malzemelerini içeren hediye paketlerini dağıttı. Başkan Elbi, öğrencilere yönelik düzenlediği bu etkinlikle eğitimin ve öğrencilerin önemini vurgulayarak, yeni eğitim öğretim yılının başarılı ve keyifli geçmesini diledi.
 
Öğrencilerin İlgisiyle Karşılandı
Başkan Elbi, anasınıfından ortaokul öğrencilerine kadar tüm sınıfları ziyaret etti. Özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Elbi, onların yeni eğitim yılına motivasyon kazandırılmasına katkı sağladı. Başkan Elbi'nin Karabiga'daki çocuklarla yakın bir ilişkisi olduğu ve göreve geldiği günden bu yana çocukların doğum günlerini bizzat evlerinde ziyaret ederek kutladığı biliniyor. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve hediyelerini dağıtan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “İlk günden bu yana Karabiga’mızdaki tüm çocuklarımız ile çok özel bir sohbetimiz var. Doğum günlerinde, okullarında, oyun oynarlarken her zaman birlikte oluyoruz. Bugünde onlar ile birlikte olarak sınıflara birlikte girdik. Yeni eğitim ve öğretim yılında hazırlamış olduğumuz hediyelerimiz vardı onları verdik. İnşallah da okulun ilk günü söz verdiğimiz akıllı saatleri yılsonunda karne aldıklarında hediye edeceğiz. Karabiga’mızın gülen yüzü çocuklarımız ile her zaman birlikte olarak eğitim ve öğretimlerinde en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: Şahver Banu Çağlak