Çankaya İlkokulu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlangıcını coşkuyla kutladı.
 
Katılımın yoğun olduğu etkinliğe, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Eşi Fatma Gül Sak, Garnizon Komutanı Hava Savunma Yarbay Fatih Şahin, Belediye Başkanı Mesut Bayram, Kurum Amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
 
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Çankaya İlkokulu Müdürü Ali Koç tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi. Minik öğrenciler tarafından şiirler okundu ve bir dizi koro ve dans gösterileri sergilendi.
 
Toplumsal Katılımın Önemi
Etkinliğe katılanlar, çocukların eğitimine ve geleceğine verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Toplumsal dayanışma ve işbirliğinin vurgulandığı etkinlik, yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başlamanın bir yolu olarak kabul edildi.    Programın sonunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Sak “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize 2023-2024Eğitim Öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.
 
Çankaya İlkokulu, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan birçok etkinliği düzenlemeye devam edeceğini belirtti. Bu tür organizasyonlar, öğrencilerin motivasyonunu artırırken, aynı zamanda velileri, öğretmenleri ve yerel toplumu bir araya getirerek eğitim sürecine destek oluyor.

Haber: Senem Erdem İnal