Lapseki ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılı başladı ve Anaokulları dahil toplamda 3,795 öğrenci ders başı yaptı.
 
Lapseki İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçe merkezindeki okulları ziyaret etti. İlk ziyaretlerini 25 Eylül İlk Okulu'ndan başlatan yetkililer, 1. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek belediye tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri öğrencilere sundu.
 
Başarı Dilekleri 
Ayrıca, okul dışında öğrenci velileriyle sohbet edip taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin ile birlikte öğrencilere başarılar diledi. İlçe Kaymakamı Emre Öztürk ise, "Çocuklar, okulunuza alıştınız mı? Okulu seviyor musunuz? Biz ilçe kaymakamı, belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz ile birlikte sizleri ziyarete geldik. Hayırlı olsun demek için geldik. Belediye başkanımız Eyüp Amcamız sizlere hediyeler getirdi. İnşallah çok güzel bir eğitim-öğretim yılı geçirirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Ziyaretlerin ardından İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin, 1. sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti.
 
Okullar Ne Zaman Tatile Girecek?
Yarıyıl tatili 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak ve ikinci dönem ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak, 16 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek.
 
Haber: Veysel Akın Salkın