Lapseki ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin atandı.
 
Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin, kendi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “ Değerli Meslektaşlarım. Kıymetli Ayvacıklı hemşerilerim. 31 Ekim 2016 yılında başladığım  ve 7 yıldır görev yaptığım Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 2019 yılından beri vekaleten yürüttüğüm Ayvacık Gençlik ve Spor Müdürülüğü görevinden, Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam sebebiyle 28 Ağustos itibarıyla ayrıldım’’ dedi.

 Geçtiğimiz günlerde Tahir Karaca'dan boşalan göreve atanan Harun Çetin, yeni görevine başladı.
 
‘’Devletimizin Güler Yüzünü ve Şefkatli elini Göstermeye Çalıştık’’
 Görevi boyunca hizmet için çalıştığını ifade eden Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin,’’ 7 yıldır "İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın" şiarı dairesinde hareket ederek, bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, aynı zamanda Devlet ciddiyetiyle ve samimiyetle hizmet edilebileceğini, kapımızı ve gönlümüzü bütün Ayvacıklılara açarak göstermeye, devleti temsil durumunda olanların beyaz elbise giyenler olduğunu unutmadan… O elbisenin leke kabul etmeyeceğini hatırdan çıkarmadan; devletimizin güler yüzünü ve şefkatli elini göstermeye çalıştık’’ dedi.
 
‘’Güzel Tohumlar Ekebilmek İçin Çabaladık’’
Açıklamalarının devamında Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin Eğitim öğretime katkı sunmak, bizlere emanet edilen öğrencilerimizin umut ışığı olmaya, ve hep evlatlarımızı yarınlara hazırlayabilmek, yüreklerine dokunarak gönüllerine güzel tohumlar ekebilmek için çabaladık. Eğitim yöneticilerimiz ve öğretmen arkadaşlarıma ilham verebilmek hep esas gayemiz oldu. Kalp kırmadan, gönüller yıkmadan iş üreterek hoş bir seda bırakmayı aklımızdan çıkarmadık. Görevim esnasında birlikte çalıştığımız, Okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, özel büro personellerimize ve bütün kademelerde görev yapan memur ve hizmetli arkadaşlarıma, Ayvacık Gençlik ve Spor Müdürlüğü Personellerine, her daim yanımızda olan, yol gösteren Kaymakamlarımıza, siyasetçilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, hayırseverlerimize, okul aile birliklerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edeceğiniz temennisi ile arz-ı veda ediyorum. Selam , saygı ve hürmetlerimle Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak