Lapseki ilçesinde, kent estetiğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan önemli projeler ve çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Lapseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özenle yürüttükleri projelerle ilçenin modern ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Lapseki ilçesi, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gayretli çalışmalarıyla dönüşüme uğruyor. Ekipler, kent genelindeki önemli projeleri hayata geçirmek üzere yoğun bir tempoda faaliyet gösteriyor. Yeni Düğün Salonu'nun temel kazısından, Aqua Park Projesi'nin çevre düzenlemesine; Dalyan Bahçelievler çocuk parklarının temizliğinden, Yeni Kordon'un yürüyüş yollarının düzenlenmesine kadar geniş bir yelpazede işler gerçekleştiriliyor.
 
Çocuk Parklarından Yürüyüş Yollarına
Lapseki ilçesi, çocukların güvenle oynayabileceği parklardan, vatandaşların huzur içinde yürüyüş yapabileceği kordonlara kadar geniş bir yelpazede çalışmaları sürdürüyor. Dalyan Bahçelievler çocuk parkları temizlenerek çocukların sağlıklı ve güvenli bir çevrede vakit geçirmesi sağlanıyor. Aynı şekilde Yeni Kordon yürüyüş yollarının düzenlenmesiyle vatandaşlar doğayla iç içe keyifli anlar yaşayabilecekleri alanlara kavuşuyor.
 
Haber: Senem Erdem İnal