Çanakkale'nin aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Kadınlar Birliği (TKB), üyelerine yönelik düzenlediği çeşitli etkinliklerine bir yenisini ekledi.

Bu kez, üyelerin katılımıyla gerçekleşen yat turu ile keyifli bir gün geçirdi. Turizm cenneti Ayvalık'ın güzelliklerini denizden keşfetme fırsatı bulan üyeler, hem tarihi hem de doğal güzellikleri bir arada yaşadılar.
TKB Çanakkale Şubesi, sadece Çanakkale'de değil farklı şehirlerde de üyelerine yönelik geziler düzenliyor. Bu defa, komşu il Balıkesir'in turistik cenneti Ayvalık'a unutulmaz bir tur düzenledi. Sıcak havaya rağmen yoğun bir katılımın olduğu bu etkinlik, üyelerin keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.
Gezi, Ayvalık'ın tarihi ve turistik mekanlarını gezmekle başladı. Daha sonra üyeler, deniz turuyla Ayvalık'ın benzersiz koylarını keşfetti. Hem tarih hem doğa hem de güneşin tadını çıkaran katılımcılar, dolu dolu bir gezi deneyimi yaşadılar.

Gezi hakkında Türk Kadınlar Birliğinden yapılan açıklamada, “Sıcak bir havada çok güzel sohbetli eğlenceli olarak tamamlandı. Misafirlerimiz bir daha tekrarlanması dileğiyle ayrıldı hepsine sonsuz teşekkürler ediyoruz” denildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi