Bigaspor’da olağanüstü genel kurul ile yeni başkan ve yönetim belirlendi.
 
Bigaspor Kulübü, dün gerçekleşen olağanüstü genel kurul toplantısıyla yeni başkanını ve yönetim kurulunu belirledi. Kongrede Okan Ergüven, Bigaspor'un yeni başkanı olarak seçildi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, oda başkanları,Afacanlar Taraftar Grubu üyeleri ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşen kongre, kulübün geleceğini belirleme adına önemli bir adım oldu. Kongrede, Biga Belediyesi'nin destekleriyle kulübün kullanım ömrünü tamamlamış olan halı sahasının yenilenmesi konusu ele alındı. Atıl durumda olan halı sahanın yenilenmesi ve kulübe teslim edilmesi için Biga Belediyesi'nin harekete geçeceği açıklandı. Ayrıca, kulüp lokalinde uzun yıllardır yürütülen işletmecilik faaliyetlerinin sona erdiği ve tadilatın tamamlanmasının ardından yeni işletme anlayışıyla tüm Biga halkına hizmet verileceği vurgulandı.
 
Yeni Yönetim Kadrosu
Bigaspor'un yeni yönetim kurulu, Okan Ergüven'in başkanlığında şu isimlerden oluştu: Serhat Köstek, İlker Kılıç, Semih Turan, Serdinc Gündüz, Müfit Yardımcı, İsmail Hakkı Turkbay, Volkan Emran ve Emin Eren. Yedek yönetim kurulu ise Altan Özmucur, Şadan Doğan, Fatih Karan, Erol Şener, Tevfik Başarır, Cihan Ertaş, Mustafa Durak, Reyhan Kaçar ve Levent Şahin'den oluştu.
 
Denetleme Kurulu ve Görevleri
Denetleme kurulu asıl üyeleri Mehmet Yılmaz, Soner Karabulut ve Mehmet Yılmazturk olarak belirlendi. Yedek denetleme kurulu ise Tezcan Poyraz, Erdinç İşçi ve Soner Yılmaz'dan oluştu. Denetleme kurulu, kulübün faaliyetlerini denetleyerek şeffaflığı ve yönetim performansını sağlayacak önemli bir rol üstlenecek.
 
Haber: Senem Erdem İnal