Çanakkale'nin değerli ilçesi Küçükkuyu, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49. yıl dönümü vesilesiyle duygu dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nilüfer Tekbıyık, Kıbrıs Gazileri ve ailelerine teşekkür etmek amacıyla bir araya geldi. Buluşma, geçmişin kahramanlarına vefa göstermek ve onların unutulmaz hikayelerini yeniden hatırlamak için özel bir anı olarak kayıtlara geçti.
 
Geçmişin Kahramanları onurlandırıldı.
Kaymakam İlker Eker'in önderliğinde düzenlenen anlamlı ziyarette, Kıbrıs Gazileri Mesut Ünal, İsmail Yüksel, Sezattin Oran, Yaşar Vatan ve Haydar Kurucan, Kaymakamlık heyeti ve güvenlik birimleri tarafından evlerinde onurlandırıldı.
 
‘’Gazilerimizin Yanında Olmaktan Her Zaman Gurur Duyuyoruz’’
Kahramanların fedakarlıklarından bahseden Kaymakam Eker, "Kıbrıs Gazilerimiz ülkemiz ve milletimiz için büyük bir fedakarlık göstererek görevlerini başarıyla yerine getirdiler. Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin yanında olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Onların kahramanlık dolu hikayeleri, bizlere her zaman ilham veriyor. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyoruz ve misafirperlikleriniz için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Haber: Şahver Banu Çağlak