15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konserde ünlü Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı sahne aldı.

İsmet İnönü Parkı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konser, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan, AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.  Sanatçı Esat Kabaklı ise performansıyla Çanlılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Kabaklı'nın seslendirdiği parçalara dinleyiciler sık sık eşlik ederek keyifli bir atmosfer oluşturdu. Konserde, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım konuşma yaptı.
 
‘’15 TEMMUZ  ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ’’
15 Temmuza değinen MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, "15 Temmuz Hain Darbe girişiminin yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualar ile anıyorum. 15 Temmuz'da millet kurtarılmıştır" şeklinde konuştu.

Haber: Senem Erdem İnal