Kaymakam Tahir Şahin’in işleri nedeniyle katılamadığı toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Mehmet  Kehye, İlçe jandarma komutanı J.Yüzbaşı Emrah Avdan, İlçe Müftüsü Remzi Karadoğan ve okul müdürleri katıldılar.

Halk Eğitim Müdürü Orhan Akman,2016-2017 Eğitim Öğretim 1. Dönem değerlendirmesini yaptı.Ardından Halk Eğitim Merkezi müdür yardımcısı Pınar Çakmak slayt gösterisiyle ‘Hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik planlama yapılması, son üç yılın değerlendirilmesi, açılan kurslar ve açılması planlanan kurslar, devam eden kurslar hakkında bilgi verdi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz” Yılda iki defa  yaptığımız bu toplantı aslında istişare toplantısı sizlerden alacağımız öneriler, fikirler bundan sonraki çalışmalara ışık tutacaktır. Bu anlamada yıl içerisinde açtığımız kursun bir sınırlaması yok. Bize  şualarda destek olabilirsiniz şu alanda eğitim isteyen gurup var eğitim istiyor biz o guruba öğretici buluruz, mekan buluruz çalışma başlatırız. Bunların haricinde ilçeyle ilgilide tavsiyelerinizi alabiliriz”dedi.

İlçe jandarma komutanı J.Yüzbaşı Emrah Avdan” Ülkemizde bir hareklilik var bölgemiz dede yatırımlardan dolayı bir hareketlilik var firmalar özel güvenlik elemanı temin etmek istiyor ve kalifiye ve bu işin ne olduğunu bilen insan bulamıyor. Önümüzdeki günlerde de buradaki yatırımlarla alakalı bizim yoğun isteğimiz olacak yatırımcı firmaların güvenlik görevlileri konusunda oldukça fazla talebi olacağını düşünüyorum bununla ilgili çalışmanız olabilirmi”dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi