Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz'u makamlarına ziyaret etti.
 
CHP Genel Merkezi, TBMM ve İYİ Parti Genel Merkezi'nde temaslarda bulunan Başkan Bayram, Ayvacık'ın daha da güzel hale gelmesi için fikir alışverişlerinde bulundu. CHP ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Başkan Bayram, "Çanakkale Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek ile Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Ceylan'ı makamlarında ziyaret ettim, kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim. İktidar yolunda birlikte emek verdiğimiz arkadaşlarımızla beraber sağlam adımlarla ilerliyoruz." dedi.
 
Ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilen Rıdvan Uz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Bayram, "İYİ Parti İlçe Başkanımız Şükrüye Özkan ile birlikte, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı görevine getirilen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Rıdvan Uz'a tebrik ziyaretinde bulunduk. Bu atamanın, birlikte güzel işlere imza atacağımıza inandığım Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti'ye hayırlı olmasını temenni eder, Sayın Uz'a yeni görevinde başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.
 
Haber Merkezi