Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 10 köy için çocuk oyun parkı yapılması çalışması devam ediyor. AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, Çavuşköy’de yapılan çalışmayı yerinde inceledi.
 
AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, ‘oyun parksız köy kalmasın’ diyerek başlattıkları çalışmaları yerinde inceledi. Lapseki’nin 10 köyünde devam eden çalışmaların en hızlı şekilde bitmesini temenni eden üyeler, Çavuşköy’ü ziyaret etti.
 
Çavuşköy Muhtarı Mustafa Durgut ile birlikte oyun parkı inşa alanına giderek bilgi alan AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, ziyaretin ardından ortak bir basın açıklaması yaparak, “Geçtiğimiz günlerde köylere hizmet götürme birliğinde yaptığımız ihale ile 10 köyümüze çocuk oyun grubu ihalesi yapmıştık. İlçeye bağlı köylerden biri olan Çavuşköy’de yapılan çocuk oyun gurubunu köy Muhtarı Mustafa Durgut ve aza ile birlikte inceledik. Çok güzel olmuş. Pandemi döneminde evlerinde kapalı olan çocuklarımız hiç olmaz ise köylerindeki çocuk oyun parklarında zamanlarını geçirsinler istedik. Ben emeği geçen başta İl Genel Meclis Üyesi arkadaşım Hasan Engin olmak üzere, kaymakamımıza ve destek olan milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN