Antalya'da düzenlenen U-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları milli takım kamp kadrosu belirleme seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olan Lapseki Belediyesi’nin sporcusu Güreşçi Feyzullah Aktürk, edindiği başarının ardından Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ziyaret etti.
 
2 Nisan tarihinde Antalya' da gerçekleştirilen U-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları milli takım kamp kadrosu belirleme seçmelerinde 97 kilogramda Lapseki Belediyesi adına yarışan Güreşçi Feyzullah Aktürk Türkiye Şampiyonu oldu. Mayıs ayında Makedonya’da U-23 Avrupa Güreş Şampiyonasına katılacak olan Aktürk, hazırlıklarını sürdürürken Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında sporcuyu tebrik eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Gönül ister ki Avrupa Şampiyonası’nda güzel bir derece almanız, hem ülkemizi hem de Lapseki’yi en iyi şekilde temsil etmeniz. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra inşallah dünya şampiyonası. Bizler senin başarılarınla gurur duyuyoruz. Sizlere teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.
 
“SAKATLIK SÜRECİMDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI”
Güreşçi Feyzullah Aktürk, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Ben öncelikle sayın belediye başkanımız Eyüp Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman bana destek oldu. Özellikle bir dönem sakatlık sürecim vardı. O dönemde bir hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Antalya’yı atlattık şimdi önümüzde Makedonya’da Avrupa Şampiyonası var. Orada da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dönmek istiyorum. İnşallah da başaracağım” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN