DİSK Emekli Sen Gökçeada temsilciliğinden üyeler, pazar yerinde açtığı stantta sendikaya üye yapmak ve soruları cevaplamak üzere çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
 
Gökçeada’da broşür dağıtarak üye ol çağrısı yapan DİSK Emekli Sen Gökçeada temsilciliğinden üyeleri, emeklilerin örgütlenmesinin önemine dikkat çekti. Taleplerini dile getirerek, haklarını aramaya devam edeceklerini belirten üyeler ikramiyelerin dörde çıkması gerektiğini vurguladılar.  
 
DİSK Emekli Sen Gökçeada İlçe Başkanı Seyfi Çetin, “Taleplerimizden bir tanesi ikramiyelerin dörde çıkması ve Ocak, Temmuz, iki bayram ikramiyesi asgari ücret altı olmamak kaydıyla taleplerimizi dile getiriyoruz. Tüm kurul ve kurumlarıyla yerleşmiş; ileri demokrasi, koşullarında bir yönetim anlayışı. Ülke sınırları içerisinde ve komşu ülkelerle barış içinde bir yaşam, yaşanabilir bir çevre, korunan bir doğa, yaşlarına uygun bir şehir planlaması, ücretsiz nitelikli sağlık hizmetle Her türlü sağlıkta katkı pay ile ilaç ödentilerinin kalmasını, insanca yaşanabilecek bir ücret talep ediyor. Tüm bu insani taleplerin gerçekleşmesi içinde toplu sözleşmeli sendikal örgütlemenin kaçınılmaz olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Sevi Gözay UĞURLU