Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin su ihtiyacını karşılayan Ana Elmalı su deposunda dün gece vakitlerinde hırsızlık vakası meydana geldi.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, beldenin su ihtiyacını karşılayan Ana Elmalı su deposunun, hırsızlar tarafından talan edildiğini söyledi. 

Hırsızlık olayını sosyal medya hesabından duyuran Balkan, "Ülkemizi ve dünyayı derinden sarsan Koronavirüs salgınını yaşadığımız ve 11 aydan daha hayırlı olan Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde, beldemizde yaşayan hemşehrilerimizin su ihtiyacını karşılayan Ana Elmalı su depomuzun gece saat 04.30 sularında hırsızlarca talan edildiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.
Kabloların, motorun, jeneratörlerin ve vanaların çalındığını tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce gerekli incelemeler başlatılmış olup, Hırsızların bir önce yakalanacağına dair hiç bir şüphemiz yoktur.Beldemizin ve ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde depolarımıza yapılan bu hırsızlık olayını şiddetle kınıyorum" diyerek tepskisini gösterdi.


Kaynak: Haber Merkezi