Kendinden bahseden Güçlü Soydemir, “Çocuk yaşlarda bu mesleğe atıldık. Babamın sahip olduğu müzik markette başladık. Sonrasında ilk albümü yaptık. İlk albüm ‘Karanlık Sokaklar’, ‘Yeminim Var’ albümüydü. İkinci albümün ‘Hayret Nasıl Yaşıyorum’, ‘Deli Çoban’ ve üçüncü albümüm ‘Vuramam Sana’ akabinde ‘Uçurumun Kenarı’. Son yıllarda da ‘Eledim Eledim’ diye bir single çalışması yaptık. Sevgili Azerbaycanlı Zenfira İbrahimova ile birlikte Barış Harekat’ı için bu türküyü seslendirdik. Türkiye ve Azerbaycan kardeşliğini bir kez daha pekiştirecek muazzam bir çalışma oldu. Malum ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Gözde bir ülkemiz var ve elimizden geldiğimizce de güvenlik güçlerimize, TSK’ya destek amaçlı bir çalışma oldu ve çok da sevindi. Çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.
 
“YEPYENİ BİR ALBÜM ÇIKIYOR”
‘Yalnız Yürümek’ şarkısının çok sevildiğini söyleyen Soydemir, “Yepyeni bir albüm çıkıyor. ‘Yorgun’, sevgili İbrahim Tatlıses’in yaptığı bir eser. Nostalji bir albüm çalışması yaptık. Bu ara üretimdeyiz çünkü internet dünyası çabuk alıyor, çabuk tüketiyor. Biz de hız verdik. Tepkiler çok güzel” diye konuştu.
 
“TASAVVUF YANIM DA VAR”
Soydemir, müzikte 21 yılını doldurduğunu söyleyerek, “İstanbul’da ve Anadolu’da çok fazla sahne alıyorum. Kendi şarkılarımı söylüyorum. Arabesk şarkılar söylüyoruz. Tasavvuf yanım da var, 4 tane ilahi albümü yaptık. Bu sene 5. Albümü yetiştirebilirsek çok mutlu olacağım. Arabeskçiler çok az kaldı ama bizim Türk insanımızın yapısı arabesk bir kültür. Duygusal anlamda, hassas insanlarımız. Arabesk vazgeçilmez. Bazı pop okuyan arkadaşlarımızın da arabeskten esinlenerek okuduğunu düşünüyorum. İnsanlarımız eğlenmeye çıkıyorlar mesela ama gece finale doğru arabesk şarkı dinliyorlar. Yeni yeni takipçilerimiz oluyor. Onlar da müziğimizin güzel olduğunu söylüyorlar. Biz bir bütünüz. Güzel işler yaparsak bu da bizim mutluluğumuz. Amacım Türk aile yapısına, yaşam tarzımıza layık olmak” şeklinde konuştu.
 
Gülçin AKIN