‘Kadın’ şarkısı ile dikkatleri üzerine Çeken Melis Kar, yepyeni projelerin müjdesini verdi. Şarkının çıkış sürecini anlatan Kar, “Şarkı çıktıktan sonraki süreçte biraz onun peşinden koşturuyoruz ve bir yandan şarkıyı anlatmaya çalışıyorum. Ne kadar doğru ifade edersem o kadar doğru geçmiş oluyor karşıya. Bundan 4 ay önce akustik versiyonunu yayınlamıştık. Orada henüz ‘Kadın’ değildi. Orada çok tatlı tepkiler aldı. Kendi Youtube kanalımda denemeler yapıyordum, bu da aslında onlardan bir tanesiydi. Yeni bir şarkı yayınlayıp, insanların duygularını ölçmek istedik. Çok kısa sürede dinlenme sayısına ulaştı. Bu şarkı bir erkeğin ağzından söylenen bir şarkı ve aslında burada ben yorumcu ve besteci olarak varım” ifadelerini kullandı.
 
“HİSSİ KUVVETLİ VE YOĞUN BİR ŞARKI”
“Hissi kuvvetli ve yoğun bir şarkı olduğuna inanıyorum. Birazcık da eril dünyada kadınlara çok haksızlık ediliyor biraz da onunla ilgili. Dinleyince daha çok ifade edilebiliyor” diyen Melis Kar, “O büyüyü yakalamak kolay olmuyor. Ben de her şarkımda yakalayamıyorum bunu. Görüyorum ki gerçek hislerle, kusurlu mükemmelliği arayınca bir şekilde onun duygusu kalpten kalbe aktarılıyor. Demek ki o zaman anlaşılabiliyoruz. Popüler kültürün içinde artık duyguları anlatmak, insanlara dokunmak eskisi kadar kolay değil. Kolaymış gibi gözüküyor ama çok fazla zorlaştı çünkü insanların duyguları da çok karışık ve sürekli bir data akışı var. Bir şekilde insanlar bunun içinde kayboluyorlar” şeklinde konuştu.
 
“TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNİ GEZECEĞİM”
Biraz ara vermek durumunda kaldığını ama şimdi konserlere başladıklarını söyleyen Kar, “Türkiye’nin her köşesini gezeceğim bu sefer, öyle görünüyor. Henüz tarihler netleşmedi ama netleştikçe sosyal medya hesaplarımdan duyuruyorum. Oralardan takip edebilirler. Çok tatlı bir Youtube kanalı da kurdum. Orada akustik cover’lar yapıyorum. İleriki hayallerim ve hedeflerim ile alakalı. Sosyal medyadan bu şekilde beni takip edebilirler” ifadelerini kullandı.
 
“27 ŞUBAT’TA SÜRPRİZİM OLACAK”
Melis Kar, yeni projelerinin de geleceğini dile getirerek, “Bu sefer daha hızlı ve yoğun gitme taraftarıyım. Ara girince yaptığınız iş kaybolabiliyor. Ortalık çok kalabalık şu anda. Buna çok saygı duyuyorum o kadar imkan yok ülkede. Müzik endüstriyelleşmiş değil. Ben kariyerimin yedinci yılında daha yeni yeni sesimi duyurabiliyorum. Hiç kolay olmadı ve özellikle bir kadın olarak çok kolay değil var olmak. 27 Şubat’ta bir başka sürprizim olacak. Değişik popüler ama nitelikli bir arkadaşımın cover’ını yayınlayacağım ve ilk defa cover yapacağım. Şarkı eskilerden biraz” diyerek yeni şarkı müjdesini verdi.
 
Gülçin AKIN